Vi får vardagen att fungera

Tänk om dina sopor inte hämtades. Tänk om din toalettspolning gick rätt ut i närmaste vattendrag. Eller tänk om det inte fanns vatten att spola med. Hur skulle din vardag och vårt samhälle se ut då?

En man i varselkläder och hjälm ler mot kameran, i bakgrunden en grävare

På Miva jobbar vi inte bara med vatten och avfall, utan vi säkrar morgondagens samhälle. Vi har ett långsiktigt uppdrag för ögonen. Något självklart och kanske inte så sensationellt. Eller något alldeles, alldeles fantastiskt. Något som får din vardag att fungera.

Hur dricksvatten, avlopp och hushållsavfall hanteras är grunden i ett fungerande samhälle. Vägen fram till dagens infrastruktur har varit lång. Kanske så lång att vi tar den för given. Vi saknar inte vatten i kranen eller funderar över vart avfallet tar vägen förrän det inte fungerar.

Vi är de första att erkänna att det blir fel ibland, men vi är också tydliga med att vi är en viktig samhällsaktör. En aktör som tar ansvar och som hela tiden strävar efter att bli bättre. En aktör som bidrar till ett fungerande samhälle i dag och i framtiden. En aktör som ser till att allt fungerar precis som vanligt. Kort sagt - som får din vardag att fungera.

Hjälpte informationen på sidan dig?