När kommer slambilen?

När är det dags för tömning av din slambunn? Fyll i din adress så ser du vilken vecka vi planerar att tömma din brunn eller tank. Tänk på att tidpunkten för slamtömningen är preliminär och både kan ske tidigare och förskjutas upp till två veckor.

Skriv endast din gatuadress (Storgatan 1 eller Björnaby 214). Använd ej förkortning, postnummer eller postort.

OBS! Tänk på att angiven tidpunkt är preliminär och att eventuella störningar publiceras separat med rubriken ”Försenad slamtömning” eller "Tidigarelagd slamtömning".

Lämna dina kontaktuppgifter så meddelar vi när slambilen kommer

Har vi dina kontaktuppgifter meddelar vi när slambilen kommer via e-post eller sms ungefär en vecka innan tömningstillfället. Via e-post/sms skickar vi även kvitto efter tömning samt information om eventuella problem vid töm­ningen. Dina kontaktuppgifter och hur du vill bli kontaktad uppger du enkelt enkelt via nedanstående länk.

Att tänka på inför slamtömningen

För att underlätta slamtömningen tipsar vi om några praktiska regler. Reglerna är viktiga att följa för att du som fastighetsägare ska slippa onödiga utgifter på grund av att vi inte kunnat tömma din avloppsanläggning.

Tips till dig som har sluten tank

Du som har sluten tank och inte ingår i den ordinarie slamtömningsturen beställer tömning vid behov via kundservice. Med utgångspunkt från när den ordinarie slamtömningen sker i ditt område finns dock möjlighet att an­mäla flera tömningar vid fasta tidpunkter under året. Dessa tidpunkter ligger sedan kvar i vårt kundsystem till dess att du meddelar annat.

Hjälpte informationen på sidan dig?