Denna sida är riktad till företagskunder

Bli företagskund

Företag som lämnar verksamhetavfall på våra återvinningscentraler via manuell registrering ska ha ett kundnummer. Kundnumret är kopplat till ert företag och genererar en faktura varje månad. Det kostar inget att skaffa kundnummer.

På Må återvinningscentral finns även möjlighet att få ett fysiskt kundkort för att snabbt kunna registera era besök. Ännu smidigare är det att låta registreringen ske helt automatiskt under förutsättning att besöken görs med en lätt lastbil. På övriga återvinningscentraler behöver ni ta kontakt med vår personal vid varje besök.

Så funkar det att vara företagkund

Vad kostar det att lämna avfall som företagskund, hur går det till och vad måste jag tänkte på? Lugn, vi förklarar allt du behöver veta

Manuell eller automatisk registrering vid besök på återvinningscentral

På Må återvinningscentral är företag välkomna att lämna sitt verksamhetsavfall till ett fast enhetspris. Detta under förutsättning att ditt fordon har en totalvikt på max 3,5 ton och att avfallet är sorterat. Lämningen görs enkelt via automatisk registrering eller genom att skaffa ett kundkort som du registrerar manuellt i vår terminal.

På våra återvinningscentraler i Bjästa, Björna, Bredbyn och Husum går det också fint att lämna verksamhetsavfall. Där kontaktar du personalen för att registrera besöket innan du lämnar avfallet.

Hjälpte informationen på sidan dig?