Beställa fler ordinarie slamtömningar

Om du på förhand vet att du har behov av fler ordinarie tömningar per år kan du meddela oss och på så sätt slippa beställa extra tömning med de extrakostnader som det innebär. Enda kravet är att minst en tömning görs under den ordinarie slamtömningsperioden och den vecka som gäller för området där du bor.

De tömningstillfällen du på förhand meddelar kundservice ligger kvar i vårt kundregister till nästa år fram till dess att du meddelar oss nya önskemål om tömning.

Kostnad

Att tänka på inför slamtömningen

För att underlätta slamtömningen tipsar vi om några praktiska regler. Reglerna är viktiga att följa för att du som fastighetsägare ska slippa onödiga utgifter på grund av att vi inte kunnat tömma din avloppsanläggning.

Tips till dig som har sluten tank

Du som har sluten tank och inte ingår i den ordinarie slamtömningsturen beställer tömning vid behov via kundservice. Med utgångspunkt från när den ordinarie slamtömningen sker i ditt område finns dock möjlighet att an­mäla flera tömningar vid fasta tidpunkter under året. Dessa tidpunkter ligger sedan kvar i vårt kundsystem till dess att du meddelar annat.

Hjälpte informationen på sidan dig?