Våra kundevenemang

På Miva gillar vi att få träffa våra kunder. Här kan du se var du kan träffa oss i år. Hoppas vi ses!

Myller av människor på ett torg tillsammans med figuren Mivo

Vårröj på Husum återvinningscentral

Lördag 4 maj kl 10–14

Välkommen till en lördagsöppen återvinningscentral då slår ett slag för hur vi tillsammans kan minska våra avfallsmängder. Bland mycket annat återkommer vår loppis. Dessutom korv med bröd, fika, tävlingar, tips och inspiration. Arrangeras i samarbete med GFG-Bygdsam.

Vårröj på Björna återvinningscentral

Lördag 18 maj kl 10–14

Välkommen till en lördagsöppen återvinningscentral då slår ett slag för hur vi tillsammans kan minska våra avfallsmängder. Bland mycket annat återkommer vår loppis. Dessutom korv med bröd, fika, tävlingar, tips och inspiration. Arrangeras i samarbete med Bygdsam Gideälvdal.

Höströj på Bredbyn återvinningscentral

Lördag 31 augusti kl 10–14

Välkommen till en lördagsöppen återvinningscentral då slår ett slag för hur vi tillsammans kan minska våra avfallsmängder. Bland mycket annat återkommer vår loppis. Dessutom korv med bröd, fika, tävlingar, tips och inspiration. Arrangeras i samarbete med Bygdsam Anundsjö.

Höströj på Bjästa återvinningscentral

Lördag 7 september kl 10–14

Välkommen till en lördagsöppen återvinningscentral då slår ett slag för hur vi tillsammans kan minska våra avfallsmängder. Bland mycket annat återkommer vår loppis. Dessutom korv med bröd, fika, tävlingar, tips och inspiration. Arrangeras i samarbete med Bygdsam Nätradalen.

Världstoalettdagen på Stora Torget i Örnsköldsvik

Tisdag 19 november kl 11–13

Kom och fira världstoalettdagen med oss och bättra på ditt avloppsvett! Träffa representanter från Miva och få svar på dina frågor och funderingar kring vatten och återvinning i vår kommun.

Varmt välkommen till Stora Torget i Örnsköldsvik den 19 november mellan klockan 11–13.

Hjälpte informationen på sidan dig?