Rödvit-randig markis

Vårröj på våra återvinningscentraler

Figuren Mivo står med utsträckta händer

Snart blir det vårröj på våra återvinningscentraler i Husum och Björna. Då håller vi extraöppet en lördag i maj och slår ett slag för hur vi tillsammans kan minska våra avfallsmängder. Allt sker under festliga former och i samarbete med Bygdsam i respektive område.

Bland mycket annat kommer det att finnas en loppis på våra återvinningscentraler. Är du intresserad av att boka ett bord så gör du det här nedan.

Boka loppisbord

Antalet bord är begränsat och varje bord är ca två meter långt. Men förutom bordsytan så tillåter vi även att man nyttjar ytan under bordet, vilket i praktiken innebär ytterligare två meter.

Har du inte tillräckligt med grejor för att fylla ett bord kanske du kan prata ihop dig med en vän eller granne och göra ett gemensamt loppisbord.

När du skickat in din anmälan får du direkt en bekräftelse både på skärmen och via e-post att vi tagit emot din anmälan. Därmed har du också säkrat ditt bord på loppisen. Någon vecka innan återkommer vi till dig med praktiska detaljer inför själva loppisen.

Skynda att boka bord - först till kvarn gäller!

Hjälpte informationen på sidan dig?