Artikeln publicerades 18 november 2020

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Försiktighetsåtgärder kopplade till Coronaviruset

På grund av rådande situation gällande Coronaviruset ber vi dig så långt som möjligt använda andra kontaktvägar än att besöka vår kundservice. Du kan själv utföra många kundärenden direkt på vår webbplats miva.se och Mina sidor. Du kan också ringa vår kundservice på telefon 0660-330 400 eller skicka e-post på info@miva.se. Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen.

Senast uppdaterad 2021-03-02

Våra åtgärder för att minska smittspridningen i samhället följer myndigheterna och kommunkoncernens riktlinjer. Konkret handlar det om förebyggande aktiviteter som instruktioner om hosta och handhygien, att vi ställer in planerade evenemang, att vi inte tar emot studiebesök och att vi i så stor utsträckning som möjligt undviker större fysiska möten. Kontinuerligt arbetar vi med att utvärdera och hantera risker som kan uppstå och uppdaterar våra åtgärder därefter.

Du är varmt välkommen att besöka våra återvinningscentraler om du är frisk och kry. Om du känner förkylnings- eller influensasymtom ska du stanna hemma och besöka oss först när du är frisk igen. Visa omtanke om andra och håll avstånd till besökare och vår personal. Låt barnen vänta kvar i bilen och respektera anvisningar från vår personal.

Utifrån myndigheternas skärpta rekommendationer för att minska smittspridningen av Coronaviruset har Miva beslutat att tillfälligt stoppa våra mätarbyten hos kund. Stoppet gäller tills vidare.

På kommunens webbplats ornskoldsvik.se kan du följa utvecklingen och hur Coronaviruset påverkar kommunal verksamhet. Där finns även bra länkar till ytterligare information.

Hjälpte informationen på sidan dig?