Artikeln publicerades 17 april 2020

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Antalet besökare begränsas till 50 på våra återvinningscentraler

Från och med lördag 18 april kommer vi att begränsa antalet besökare på våra återvinningscentraler till maximalt 50 personer samtidigt. När det blir fler besökare kommer grinden till återvinningscentralen tillfälligt att dras igen tills fler bilar kan släppas in. Vi hoppas på visad respekt för denna åtgärd som vi tagit för att minska risken för smittspridning.

Nu går vi in i högsäsong med extra mycket besökare på återvinningscentralerna och då är det särskilt viktigt att hålla avstånd till andra besökare och vår personal. Trängs inte, utan vänta på din tur. Är du osäker på hur något ska sorteras ska du såklart fråga vår personal, men beskriv vad du vill kasta istället för att komma nära och visa avfallet.

Besök gärna Må tisdag–fredag

Under lördagar och måndagar samt första öppetdagen efter en helgdag har vi extra många besökare på Må. För att minska trängseln och risken för smittspridning tipsar vi därför dig som har möjlighet att komma tisdag till fredag istället och gärna i början eller slutet av öppethållandet.

Du är varmt välkommen att besöka våra återvinningscentraler om du är frisk och kry. Känner du förkylnings- eller influensasymtom ska du stanna hemma och besöka oss först när du är frisk igen.

Hjälpte informationen på sidan dig?