Artikeln publicerades 14 december 2017

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Mobila återvinningscentraler blir nya återvinningscentraler

Efter vecka 51 stänger vår mobila återvinningscentral för gott. Istället är vi stolta och glada över att inom kort få hälsa välkommen till helt nybyggda återvinningscentraler i Bjästa, Björna, Bredbyn och Husum.

Vecka 6 2018 öppnar vi de nya centralerna i Bjästa och Bredbyn. Det blir också startskottet för våra nya öppettider som innebär att vi har öppet en dag i veckan på varje ort.

Trots att återvinningscentralerna i Björna och Husum inte står färdiga förrän hösten 2018 upphör det nuvarande systemet med mobila återvinningscentraler när Bjästa och Bredbyn öppnar sina nya centraler. I Björna respektive Husum kommer vi då att parkera våra två mobila återvinningscentraler tills de nya anläggningarna invigs under hösten 2018. På samtliga fyra orter finns med andra ord tillgång till en återvinningscentral varje vecka från och med vecka 6 2018. Fram till invigningen av centralerna i Björna och Husum kommer vi att finnas vid Åke Sjöströms AB på Dombäck 239 i Husum samt vid brandstationen på Järnvägsgatan 10 i Björna.

Mer information kommer efter nyåret.

Läs mer om arbetet med att bygga nya återvinningscentraler[LÄNKMÅL SAKNAS]

Hjälpte informationen på sidan dig?