Artikeln publicerades 1 juni 2016

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Ny inloggning på Mina sidor

Nu är systembytet klart och Mina sidor är åter igen igång!

Byte av lösenord

Första gången du loggar in på Mina sidor använder du ditt gamla lösenord.

För att komma in på Mina sidor måste du därefter byta lösenord. Detta eftersom systemet kräver att lösenordet är minst 6 tecken långt och innehåller 1 stor bokstav (versal), exempelvis "Midsommar"

Så här gör du för att logga in på Mina sidor

1. Klicka på Mina sidor.

2. Skriv in ditt kundnummer och ditt gamla lösenord. Klicka på Logga in. Ditt kundnummer står angivet på fakturan. Tänk på att det bara går att logga in med ditt gamla 3-siffriga lösenord en gång.

3. Skriv in ditt gamla lösenord och ditt nya lösenord. Upprepa ditt nya lösenord. Ditt nya lösenord måste innehålla minst 6 tecken varav 1 stor bokstav (versal). Lösenordet får inte innehålla blanksteg (mellanslag).4. Har du glömt ditt lösenord klickar du på "Glömt lösenord?" och fyller därefter i ditt kundnummer som står angivet på fakturan. Under förutsättning att vi har en e-postadress registrerad på ditt kundnummer kommer ett lösenord att skickas till din e-postadress. Finns ingen e-postadress på ditt kundnummer uppmanas du kontakta kundservice.

Första gången?

Om du loggar in på Mina sidor för första gången klickar du på "Glömt lösenord?" och fyller därefter i ditt kundnummer som står angivet på fakturan. Under förutsättning att vi har en e-postadress registrerad på ditt kundnummer kommer ett lösenord att skickas till din e-postadress. Finns ingen e-postadress på ditt kundnummer uppmanas du kontakta kundservice.

Mer om fakturaförklaring[LÄNKMÅL SAKNAS]

Hjälpte informationen på sidan dig?