Artikeln publicerades 1 januari 2015

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Nytt år med ny miljökalender

Under mellandagarna landade årets miljökalender i brevlådorna. Det är en uppskattad tradition som vi håller fast vid och som vi numera genomför i samarbete med Tidningen 7. I år har vi även samarbetat med ungdomar vid Örnsköldsviks gymnasium som står för alla månadsbilder där vatten och miljö är ett genomgående tema.

Affisch för enklare sortering

Kalendern innehåller massor av information som det är bra att känna till under året. I mitten finns även en affisch med vår praktiska källsorteringskarta. Riv ur och sätt upp den i städskåpet eller där du sorterar ditt avfall. Då blir det lätt att göra rätt.

Vinn Trisslotter och biobiljetter

Missa inte heller våra tävlingar under året! Under 2015 fortsätter vi med vår uppskattade månadstävling där vi varje månad lottar ut tio Trisslotter till fem vinnare. Ta även chansen att göra avtryck i 2016 års miljökalender genom att delta i vår fototävling. Läs mer om allt detta i början av kalendern.

Har du av någon anledning inte fått vår kalender som en bilaga tillsammans med Tidningen 7 den 30 december finns den att hämta i vår kundservice på Sjögatan 4A och i receptionen i Stadshuset på Nygatan 16. God fortsättning!

Hjälpte informationen på sidan dig?