Artikeln publicerades 7 september 2010

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Funktionsledare Kommunikation & IT

Just nu söker vi en Funktionsledare Kommunikation & IT.

Arbetsbeskrivning

Som funktionsledare för Kommunikation & IT är du direkt underställd vd och ingår i företagets stab. Du har det huvudsakliga samordningsansvaret för företagets kommunikations- och IT-strategier. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för bolagets hemsida, hantera företagets övergripande kontakt med media och fungera som stöd i kommunikationsfrågor åt företagsledningen. Du kommer att arbeta som projektledare för interna och externa evenemang samt fungera som en samordnare för företagets IT-struktur.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning och flerårig relevant erfarenhet eller motsvarande kvalifikationer.
Vi söker dig med erfarenhet inom målstyrning och projektledning. Du har ett öppet och prestigelöst förhållningssätt, lätt för att skapa kontakter samt förmåga att samverka internt som externt. Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet, noggrannhet och lyhördhet samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av:
Gerth Mattebo, vd, telefon 0660-330 330
Mikael Tjernberg, HR-ansvarig, telefon 0660-330 319

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 15 oktober till sara.ostman@mivaovik.se.

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med företag/försäljare av rekryteringtjänster eller annonser.

Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB (Miva) är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning i Örnsköldsviks kommun. Vi producerar, distribuerar och säljer dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet. Vi ansvarar även för att samla in, behandla och transportera bort kommunens hushållsavfall. Dessutom är vi en resurs för behandling och förädling av verksamhetsavfall. Miva omsätter 200 miljoner kronor och har drygt 110 medarbetare.

Hjälpte informationen på sidan dig?