Artikeln publicerades 27 november 2018

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Miva söker underhållsledare

Vill du ta ansvar för vår framtid? Vatten och avlopp är tillsammans med avfall och återvinning vår vardag. Det är i vår bransch som de stora satsningarna görs. Det behövs för att din och alla andras vardag ska fungera.

För att möta framtiden genomför vi just nu den hittills största organisationsförändringen inom vatten och avlopp. Vi vill jobba effektivare med hjälp av tydliga roller, ansvar och arbetssätt. Då kan vi också kvalitetssäkra vår verksamhet för att den ska fungera både idag och långt in i framtiden. För att klara det behöver utöka vår kunniga och engagerade personalstyrka med en underhållsledare.

Avdelningen Vatten och avlopp ansvarar för produktion och distribution av dricksvatten samt omhändertagande av avlopps- och dagvatten. I detta ingår även att förvalta och utveckla våra många anläggningar och närmare 170 mil ledningar.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som underhållsledare ansvarar du för att med hjälp av ett arbetsordersystem leda och planera underhållsarbetet inom ledningsnät, anläggningar, fastigheter och automation. Du har därför ett nära samarbete och fungerar som stöd åt enhetens underhållssamordnare inom respektive område. Utgångspunkten för arbetet är underhållsplaner på kort och lång sikt som ger underlag för planering, genomförande och uppföljning. Planerna skapar du tillsammans med underhållssamordnarna. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete där du leder och planerar underhållsarbeten. Du har en relevant teknisk högskoleutbildning eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter som sammantaget bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har arbetat med underhållsplanering i en teknisk verksamhet. Meriterande är också erfarenhet av att ha arbetat med digitala arbetsordersystem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att samarbeta och kommunicera, och som ser lösningar istället för problem. Du är strukturerad, noggrann och känner ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter. Du är också serviceinriktad och vet att du är en viktig länk för att få nöjda kunder.

Övriga kvalifikationer:

  • God svenska i tal och skrift.
  • God teknisk engelska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Office-paketet.
  • Goda kunskaper i IT-verktyg för underhållssystem.
  • Körkort B är ett krav.

Övrigt

Mivas verksamhet är en av grundpelarna i samhället, vilket gör vårt arbete viktigt och meningsfullt. Vi erbjuder en stimulerande och kreativ miljö, tydliga och mätbara mål samt realistiska krav och utmaningar som lägger grunden för att kunna göra ett bra arbete. Genom delaktighet och ansvar medverkar du till verksamhetens utveckling.

Allt vårt arbete utgår från Mivas fyra ledstjärnor:

  • Engagerade medarbetare
  • Långsiktigt miljöansvar
  • Nöjda kunder
  • Effektiv resursanvändning

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Säkerhetsprövning kan förekomma i samband med anställning.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100 %, tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Frågor om tjänsten besvaras av:

John Staberg, enhetschef Anläggningar,
john.staberg@miva.se, 0660-330 424

Anneli Jonsson, HR-ansvarig,
anneli.jonsson@miva.se, 0660-330 328

Ansökan

Skicka din ansökan via nedanstående länk senast den 31 december 2018.

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med företag/försäljare av rekryteringstjänster och annonser.

Om Miva

Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB (Miva) är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning i Örnsköldsviks kommun. Vi producerar, distribuerar och säljer dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvatten. Vi ansvarar även för att samla in, behandla och transportera bort kommunens hushållsavfall. Miva har drygt 100 medarbetare och omsätter 200 miljoner kronor.

Hjälpte informationen på sidan dig?