Artikeln publicerades 7 september 2010

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

VA-utredare Vatten & Avlopp

Just nu söker vi en VA-utredare Vatten & Avlopp.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna hos oss på VA Planering har stor bredd och innebär att våra medarbetare har stora möjligheter att utvecklas inom yrket. Vi söker 2 st miljöintresserade och engagerade VA-ingenjörer/utredare som till stor del ska arbeta med utredningar på VA-ledningsnätet. Ni kommer att ingå i enheten VA Planering och arbeta med utveckling, utredning och förnyelse av vårt VA-ledningsnät. Enheten består av 13 medarbetare. Vi arbetar med strategisk förnyelseplanering. Vi utreder driftproblem och arbetar fram förbättringsåtgärder av ledningar och anläggningar på uppdrag av resp. driftenhet. Vi är en del i processen kring exploateringar, detaljplaner, bygglov och fastighetsregleringar. Vi ansvarar också för VA-ledningskartor samt planering, om- och tillbyggnad på vårt styr- och övervakningssystem för vatten och avloppsanläggningar.

Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare med lämplig teknisk utbildning på högskolenivå eller likvärdigt som är engagerad, ansvarskännande och har ett kreativt arbetssätt. Du är initiativrik, når uppsatta mål och trivs både med att arbeta självständigt och i grupp. Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenhet av kommunal VA-verksamhet, alternativt från konsult- eller entreprenadsidan, med inriktning mot VA.

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av:
Niclas Melander, enhetschef, telefon 0660-330 411
Kent Westerlund, VA-chef, telefon 0660-330 410
Mikael Tjernberg, HR-ansvarig, telefon 0660-330 319

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 15 oktober till sara.ostman@mivaovik.se.
 
Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med företag/försäljare av rekryteringtjänster eller annonser.
 
Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB (Miva) är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning i Örnsköldsviks kommun. Vi producerar, distribuerar och säljer dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet. Vi ansvarar även för att samla in, behandla och transportera bort kommunens hushållsavfall. Dessutom är vi en resurs för behandling och förädling av verksamhetsavfall. Miva omsätter 200 miljoner kronor och har drygt 110 medarbetare.

Hjälpte informationen på sidan dig?