Artikeln publicerades 7 september 2010

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Styr- & reglertekniker Vatten & Avlopp

Just nu söker vi en Styr- & reglertekniker Vatten & Avlopp.

Arbetsbeskrivning

Som styr- & reglertekniker med erfarenhet av programmering kommer du främst att arbeta med felsökning, programmering och driftsättning av våra VA-anläggningar. I tjänsten ingår även service och underhåll på levererad styrutrustning och överordnade styrsystem. Du ansvarar också för att dokumentera och återrapportera.
Du kommer att ingå i en grupp om två personer som arbetar med styr- och övervakning på Mivas anläggningar. Gruppen ingår i enheten för VA planering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom el, styr- & reglerteknik. Viss installation av styrutrustning vid driftsättningar förekommer, så erfarenhet av installationsarbete är meriterande. Arbetet som styr- & reglertekniker är självständigt och innebär att du har eget ansvar i delar av projekt.

Du har kunskap i programmering av plc, bildritning och databashantering i SCADA system. Erfarenhet från ABB styrsystem 800 (programmeringsverktyg control builder, DOX 10 och ABB Panel Builder 800 samt Pc-manager) är meriterande.
Som person är du van att arbeta självständigt och med andra människor. B-körkort är en förutsättning.

Erfarenhet av arbete på vatten- och avloppsanläggningar är meriterande.

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av:
Niclas Melander, enhetschef, telefon 0660-330 411
Mikael Tjernberg, HR-ansvarig, telefon 0660-330 319
Karl-Anders Nessén, styr- och reglertekniker, telefon 0660-330 430

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 3 oktober till sara.ostman@mivaovik.se.

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med företag/försäljare av rekryteringtjänster eller annonser.

Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB (Miva) är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning i Örnsköldsviks kommun. Vi producerar, distribuerar och säljer dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet. Vi ansvarar även för att samla in, behandla och transportera bort kommunens hushållsavfall. Dessutom är vi en resurs för behandling och förädling av verksamhetsavfall. Miva omsätter 200 miljoner kronor och har drygt 110 medarbetare.

Hjälpte informationen på sidan dig?