Artikeln publicerades 2 mars 2010

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Avdelningschef Avfall & Återvinning

Just nu söker vi en Avdelningschef till Avfall & Återvinning

Arbetsbeskrivning

Du är direkt underställd vd och ingår i företagets ledningsgrupp samt har ledningsansvar för avdelningen Avfall & Återvinning. Du ansvarar för utveckling och optimering av avdelningens verksamhet så att den drivs mot fastställda mål på ett kostnadseffektivt och rationellt sätt. Du ansvarar för att driva och leda förhandlingar med affärspartners för att utveckla verksamheten enligt fastställd affärsplan.

Kvalifikationer  

Civilingenjörsutbildning och 4-6 års relevant erfarenhet eller motsvarande kvalifikationer.
 
Du har ett modernt ledarskap, vilket bland annat innebär att du kan tydliggöra och skapa engagemang kring mål och strategier. Du har ett öppet och prestigelöst förhållningssätt, lätt för att skapa kontakter samt förmåga att samverka internt som externt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
 
Vi välkomnar särskilt kvinnliga sökande.

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av:
Gerth Mattebo, vd, telefon 0660-330 330
Mikael Tjernberg, HR-ansvarig, telefon 0660-330 319

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 26 mars till mikael.tjernberg@mivaovik.se.

Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB (Miva) är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning i Örnsköldsviks kommun. Vi producerar, distribuerar och säljer dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet. Vi ansvarar även för att samla in, behandla och transportera bort kommunens hushållsavfall. Dessutom är vi en resurs för behandling och förädling av verksamhetsavfall. Miva omsätter 200 miljoner kronor och har drygt 110 medarbetare.

Hjälpte informationen på sidan dig?