Artikeln publicerades 15 december 2023

Miva söker GIS-ingenjör och VA-tekniker

Vatten och avlopp är tillsammans med avfall och återvinning vår vardag. Våra huvuduppgifter är konkreta, men det är också i vår bransch som de stora satsningarna görs. Och det behövs för att din och alla andras vardag ska fungera.

Till avdelningen Vatten och avlopp söker vi nu en GIS-ingenjör och två VA-tekniker.

Som GIS-ingenjör ansvarar du för att utveckla vårt sätt att samla in, hantera, analysera och lagra geografisk information som ger värdefull insikt och underlag för verksamheten inom Vatten och avlopp. Du leder eller deltar i många projekt både internt och med externa resurser. Du ser till att vi håller oss i framkant när det gäller geografisk informationsteknologi.

Som VA-tekniker arbetar du med drift och underhåll av vårt ledningsnät för vatten, spillvatten och dagvatten. På egen hand eller tillsammans med kollegor planerar och genomför du rörläggningsarbeten med tillhörande dokumentation, inköp och praktiskt genomförande. För dig är säkerhet lika självklart som ordning och reda genom hela arbetsprocessen. Här får du jobba i en samhällskritisk verksamhet där du gör skillnad på riktigt.

Välkommen med din ansökan senast 14 januari.

Hjälpte informationen på sidan dig?