Publicerad 2020-04-04

Vänta med att lämna kläder och saker för återanvändning

Kläder, skor och textil

Vi är glada för att många kunder upptäckt Myrornas insamlingsbehållare som finns på alla våra återvinningscentraler. I behållarna är det möjligt att lämna kläder, skor, accessoarer och hemtextil. Även kläder och textil som är trasig, nopprig eller urtvättad.

För tillfället kan vi dock inte ta emot mer material till Myrorna då de på grund av effekterna av Coronaviruset har både minskad bemanning och minskad försäljning. Vi tackar för visad förståelse och hoppas att vi snart kan ta emot textil precis som vanligt.

Möbler, inredning, cyklar

Vi ber dig också att om möjligt vänta med att lämna saker till återanvändning i Startpunktens tält och containers. Effekterna av Coronaviruset påverkar vår samarbetspartners verksamhet rejält liksom försäljningen i deras butik. Alla som inte har ett akut behov av att lämna in saker bör därför tills vidare behålla sakerna hemma. Tack för visad förståelse.

Välkommen om du är frisk och kry

Du är varmt välkommen att besöka våra återvinningscentraler om du är frisk och kry. Om du känner förkylnings- eller influensasymtom ska du stanna hemma och besöka oss först när du är frisk igen. Visa omtanke om andra och håll avstånd till besökare och vår personal. Låt barnen vänta kvar i bilen.

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Måndag-fredag 9.00-15.00, lunch 11.30-12.30
Följ Miva på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster