Denna artikel är äldre än sex månader och kanske inte längre aktuell.

Publicerad

Träffa Miva på Husumdagen och Bredbydagen

Vår och sommar innebär att många byar anordnar egna trivseldagar. Husumdagen och Bredbydagen är två exempel då gatorna fylls av marknadsstånd och folkmyller. I år kan du dessutom träffa Miva när du besöker någon av dessa dagar.

Fjolårets återvinningshelg på Må blev en succé. Trots både regn, snö och dåligt väglag var det ändå drygt 1 000 Ö-viksbor som besökte Mivas särskilda tält i anslutning till återvinningscentralen för att få veta mer om vår verksamhet och de tjänster vi utför.
– Det var fantastiskt roligt att träffa alla kunder på det sättet, och nu är det dags att ta delar av det vinnande konceptet utanför stan. Trivseldagarna utanför tätorten är etablerade och populära mötesplatser och därmed perfekta tillfällen för att möta våra kunder under trivsamma former, säger Lars Westberg som är kommunikationsansvarig på Miva.

Miva fokuserar på kommunens serviceorter och medverkar i år under Husumdagen den 25 maj och Bredbydagen den 1 juni. Ta tillfället att ställa frågor och få veta mer om vatten, avlopp, avfall och återvinning i vår kommun. Du kommer också att få testa dina kunskaper inom området. Läs mer i våra annonser i Tidningen 7. Hoppas vi ses!

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Måndag-fredag 9.00-15.00, lunch 11.30-12.30
Följ Miva på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Driftinformation