Publicerad

Så får du SMS om driftstörningar

Vill du ha SMS när vi har en driftstörning i vattenleveransen? Många får det helt automatiskt och alla kan själva registrera sig.

Sms eller röstmeddelande

Sms med driftinformation skickas helt automatiskt till den som är äldst i hushållet, är folkbokförd på adressen och har ett telefonabonnemang registrerat på adressen. Den som har ett fast nummer registrerat på adressen får ett uppringt röstmeddelande.

Registret med telefonnummer finns hos systemleverantören och är baserat på data från mobiloperatörerna. Miva har alltså inte tillgång till uppgifterna som enbart används för samhällsinformation som detta och inte för kommersiellt bruk.

Möjlighet att registrera fler telefonnummer eller adresser

I systemet finns även möjlighet att lägga till fler telefonnummer och fler adresser för bevakning. Det kan vara bra om du har en företagsmobil som inte är registrerad på hemadressen eller vill få information om driftstörningar hos exempelvis äldre anhöriga eller fler fastigheter. Även om du har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller permanent bor i en annan kommun kan du ta del av tjänsten genom att registrera ditt mobilnummer.

Läs mer och om tjänsten med sms-avisering

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Måndag-fredag 9.00-15.00, lunch 11.30-12.30
Följ Miva på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Driftinformation