Denna artikel är äldre än sex månader och kanske inte längre aktuell.

Publicerad

Nu flyttar Miva till Sjögatan

Den 17-19 mars flyttar Miva huvudkontor och kundservice från Torggatan till Sjögatan 4A. Mivas kundservice kommer att ha öppet som vanligt bortsett från den 18 mars då kundservice är stängd.

För att flytten ska påverka kunderna och verksamheten i så liten utsträckning som möjligt har den delats upp på flera flyttdagar. Den 18 mars flyttar kundservice som då kommer att vara stängd för besök, e-post och telefonsamtal. Övriga flyttdagar har kundservice öppet som vanligt mellan kl 9 och 15. Det går även bra att besöka Miva på Torggatan den 17 mars, men från och med den 19 mars hänvisas alla kunder till Sjögatan 4A.

På den nya adressen kommer Miva att dela lokaler med övriga kommunala bolag som har sina huvudkontor i centrala Örnsköldsvik. Förutom Övik Energi är det Övikshem och Örnsköldsviks Hamn och Logistik.

– Det känns bra att flytten nu blir av och att vi kommer närmare merparten av de övriga kommunala bolagen. Alla bolag har kommunen och medborgarna som uppdragsgivare och genom att sitta nära varandra kan vi samarbeta och lära av varandra på ett helt annat sätt än tidigare, säger Gerth Mattebo, VD på Miva. Visst kommer det att vara lite stökigt under flyttdagarna och den första tiden innan vi kommer iordning på Sjögatan, men vår målsättning är att kunna ge samma goda service till våra kunder under i stort sett hela flytten.

För mer information

Gerth Mattebo, VD, Miva
gerth.mattebo@miva.se, 0660-330 325

Lars Westberg, kommunikationsansvarig, Miva
lars.westberg@miva.se, 0660-330 321

Fakta om Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB

Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB (Miva) är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning i Örnsköldsviks kommun. Bolaget tog över verksamheten från Tekniska kontoret den 1 januari 2009. Miva har drygt 100 medarbetare och omsätter 200 miljoner kronor.

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Måndag-fredag 9.00-15.00, lunch 11.30-12.30
Följ Miva på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Driftinformation