Denna artikel är äldre än sex månader och kanske inte längre aktuell.

Publicerad 2013-10-03

Mitt Vatten är ditt vatten

Dricksvattnet är vårt mest kontrollerade livsmedel, och vi har tillgång till det varje dag året runt. När du har använt vattnet så tas det om hand om direkt i ditt hem, utan att du måste lämna in det för återvinning, och det renas från ditt skräp innan det går ut i kretsloppet. Literpriset för ett genomsnittligt svenskt hushåll är knappt 3 öre.

Hur ofta reflekterar du över det?

Varje dag när vattnet rinner som det ska. Eller slår det dig bara vid de få tillfällen då vattnet är avstängt eller när du har varit utomlands och fått köpa flaskvatten eller druckit vatten som smakar klor?

Mitt Vatten är ditt vatten

Mitt Vatten är en gemensam kommunikationssatsning från vattentjänstverksam-heterna i Sverige, det vill säga alla som producerar och levererar dricksvatten. Vi vill uppmärksamma hur viktigt det är med rent vatten, och att vi har tillgång till rent vatten även i framtiden.

Under tre år ska branschen göra gemensam sak och uppmärksamma vårt alldeles för självklara dricksvatten. Det kommer att göras på nationell nivå, men även lokalt här i Örnsköldsvik kommer vi på olika sätt att fokusera på dricksvattnet - med information, tävlingar och aktiviteter!

Till Mitt Vattens kampanjsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotype för Mitt Vatten

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Måndag-fredag 9.00-15.00, lunch 11.30-12.30
Följ Miva på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster