Denna artikel är äldre än sex månader och kanske inte längre aktuell.

Publicerad

Mitt jobb på Miva - ditt framtida jobb?

Vattnet har många miljoner år på nacken och är världens viktigaste produkt. Och vi har ett ansvarsfullt uppdrag för att vattnet ska gå en ren och frisk framtid till mötes i många miljoner år till. Många framtidsfrågor rör just vattnet. Vårt arbete måste därför hela tiden utvecklas i takt med nya förutsättningar och utmaningar.

Som i många andra branscher ökar rekryteringsbehovet under de närmaste åren. Vi kommer att behöva fler duktiga anläggningsarbetare, ingenjörer och drifttekniker. För att nämna några exempel.

Ditt framtida jobb?

För att visa bredden av yrken inom Miva kommer vi under vintern att presentera några av dem som jobbar hos oss idag. Vi gör det under rubriken ”Mitt jobb” i våra annonser i Tidningen 7 och på här på vår webbplats. Det är ett sätt att ge en liten inblick i vår tillvaro.

Porträtt Stefan Jonsson

Stefan Jonsson, vattenverksmaskinist på Miva

Studentmässor i Luleå och Umeå

Tillsammans med andra VA-bolag i området kommer vi också att medverka på ett par studentmässor som arrangeras i Luleå och Umeå i början av 2014. Det är LARV i Luleå den 22 januari och UNIADEN i Umeå den 28 januari.

KY-utbildning inom VA

Miva och några anda VA-bolag håller också på att planera för en utbildning inom just VA. Arbetet är bara i startgroparna, men målet är att det ska kunna erbjuda en kvalificerad utbildning inom VA i vårt område inom en inte alltför avlägsen framtid.

VA-dag för hela familjen

Den 24 maj 2014 arrangerar vi dessutom en särskild VA-dag dit alla är välkomna för att ta en titt på en av våra anläggningar och lära sig mer om vatten och avlopp. Mer information om det kommer i början av 2014.

Läs mer om att jobba på Miva

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Måndag-fredag 9.00-15.00, lunch 11.30-12.30
Följ Miva på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Driftinformation

Härligt! Just nu har vi inga driftstörningar.