Denna artikel är äldre än sex månader och kanske inte längre aktuell.

Publicerad

Lämna kläder och saker för återanvändning

Uppdaterad 2020-09-01

Kläder, skor och textil

På grund av Coronapandemin har Myrornas insamlingsbehållare på våra återvinningscentraler varit stängda under våren och sommaren. Nu har Myrornas försäljning börjat återgå till det normala och från och med 31 augusti är det åter möjligt att lämna alla typer av textil i Myrornas insamlingsbehållare på våra återvinningscentraler. Helt, nopprigt eller trasigt spelar ingen roll. Huvudsaken det är torrt och väl förpackat.

Möbler, inredning, cyklar

Startpunktens verksamhet och försäljning påverkades märkbart under våren varför vi vädjat till våra kunder att om möjligt vänta med att lämna saker för återbruk. Under sommaren har Startpunkten haft bra rulljans i butiken på Sjögatan, vilket gör att vi kan hälsa dig välkommen tillbaka till Startpunktens mottagningar vid våra återvinningscentraler.

Välkommen om du är frisk och kry

Du är varmt välkommen att besöka våra återvinningscentraler om du är frisk och kry. Om du känner förkylnings- eller influensasymtom ska du stanna hemma och besöka oss först när du är frisk igen. Visa omtanke om andra och håll avstånd till besökare och vår personal. Låt barnen vänta kvar i bilen.

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Måndag-fredag 9.00-15.00, lunch 11.30-12.30
Följ Miva på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Driftinformation