Denna artikel är äldre än sex månader och kanske inte längre aktuell.

Publicerad 2020-03-17

Försiktighetsåtgärder kopplade till Coronaviruset

Senast uppdaterad 2020-08-26

På grund av rådande situation gällande Coronaviruset ber vi dig så långt som möjligt använda andra kontaktvägar än att besöka vår kundservice. Du kan själv utföra många kundärenden direkt på vår webbplats miva.se och Mina sidor. Du kan också ringa vår kundservice på telefon 0660-330 400 eller skicka e-post på info@miva.se. Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen.

Våra åtgärder för att minska smittspridningen i samhället följer myndigheterna och kommunkoncernens riktlinjer. Konkret handlar det om förebyggande aktiviteter som instruktioner om hosta och handhygien, att vi ställer in planerade evenemang, att vi inte tar emot studiebesök och att vi i så stor utsträckning som möjligt undviker större fysiska möten. Kontinuerligt arbetar vi med att utvärdera och hantera risker som kan uppstå och uppdaterar våra åtgärder därefter.

Du är varmt välkommen att besöka våra återvinningscentraler om du är frisk och kry. Om du känner förkylnings- eller influensasymtom ska du stanna hemma och besöka oss först när du är frisk igen. Visa omtanke om andra och håll avstånd till besökare och vår personal. Låt barnen vänta kvar i bilen.

Utifrån myndigheternas skärpta rekommendationer för att minska smittspridningen av Coronaviruset har Miva beslutat att tillfälligt stoppa våra mätarbyten hos kund. Stoppet gäller så länge som de allmänna råden gäller, i nuläget till och med 31 december 2020.

På kommunens webbplats ornskoldsvik.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du följa utvecklingen och hur Coronaviruset påverkar kommunal verksamhet. Där finns även bra länkar till ytterligare information.

Se även: Antalet besökare begränsas till 50 på våra återvinningscentraler

Se även: Vänta med att lämna kläder och saker för återanvändning

Se även: Töm sopkärlen vid varje tömningstillfälle

Se även: Studiebesök och kundevenemang ställs in

Se även: Företag ges möjlighet att begära anstånd med betalning

Försiktighetsåtgärder kunder och entreprenörerPDF (pdf, 216.9 kB)r

Till Mina sidor Till beställ tjänster

Till ornskoldsvik.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Måndag-fredag 9.00-15.00, lunch 11.30-12.30
Följ Miva på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vanliga frågor

Hur är hårdheten på vattnet graderad?
Läs svaret här