Denna artikel är äldre än sex månader och kanske inte längre aktuell.

Publicerad

El-Kretsens återvinningshelg

Den 28-30 september anordnar El-Kretsen en riksomfattande kampanj för att få allmänheten att återvinna elektronik snabbare. Elektronik omfattas av producentansvaret, vilket innebär att producenterna av elektronikprodukter ansvarar för att samla in och hantera de uttjänta produkterna. För insamlingen av elektronikavfall ansvarar El-Kretsen.

Precis som i fjol kommer Må återvinningscentral att ha öppet som vanligt den aktuella helgen, men däremot deltar Miva inte i El-Kretsens kampanj med lokal annonsering och andra aktiviteter.
- Vår egen återvinningshelg, som vi arrangerade för första gången i april i år, är vårt svar på ett särskilt tillfälle där vi uppmärksammar återvinning av inte bara elektronik utan all typ av hushållsavfall, säger Lars Westberg som är kommunikationsansvarig Miva. Vår egen återvinningshelg blev både lyckad och välbesökt, så vi kommer absolut att återkomma med liknande arrangemang även i framtiden. Just nu funderar vi som bäst på upplägg, omfattning och när i tiden det passar bäst att genomföra den här typen av aktiviteter.

El-Kretsens kampanj går under rubriken "Återvinningshelgen 28-30 september" och arrangeras för tredje året i rad. Budskapet är att uppmana människor att lämna all sin gamla elektronik på närmaste återvinningscentral. Må återvinningscentral håller öppet som vanligt och då liksom under resten av året är Öviksborna välkomna att bland annat kasta sin avlagda elektronik.

Öppettider Må återvinningscentral

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Måndag-fredag 9.00-15.00, lunch 11.30-12.30
Följ Miva på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Driftinformation

Härligt! Just nu har vi inga driftstörningar.