Denna artikel är äldre än sex månader och kanske inte längre aktuell.

Publicerad

2021 års miljökalender är här

Saknar du mars-september?
Ett tekniskt fel i samband med trycket av vår miljökalender har tyvärr gjort att ett fåtal kunder inte fått månaderna mars-september. Du som drabbats kan kontakta kundservice så skickar vi en ny kalender. De finns även att hämta på våra återvinningscentraler.

Året går mot sitt slut och den 30 december landar 2021 års miljökalender i brevlådorna runt om i vår kommun. Precis som tidigare som en bilaga i Tidningen 7.

Omslagsbild av miljökalender 2021

Kalendern innehåller massor av information som det är bra att känna till under året. För varje år försöker vi få med fler och i gengäld kortare informationstexter. Allt för att kalendern ska bli så användbar som möjligt.

- Temat i kalendern är återanvändning och förutom att berätta om vad du kan lämna för återanvändning på våra anläggningar är vi också glada över vårt samarbete med superpysslaren Sofi Nordin. På varje månadsblad bjuder hon på ett enkelt pyssel av sådant som vi alla har hemma. Hoppas det kan fungera som inspiration till att det som är skräp för mig kan bli ett fynd för någon annan, säger Lars Westberg som är kommunikationsansvarig på Miva.

Om du av någon anledning inte får vår kalender tillsammans med Tidningen 7 den 30 december finns den att hämta i Mivas kundservice på Sjögatan 4A och på alla våra återvinningscentraler. God fortsättning!

Detaljerade beskrivningar till pysslen i kalendern hittar du här

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Måndag-fredag 9.00-15.00, lunch 11.30-12.30
Följ Miva på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Driftinformation

Härligt! Just nu har vi inga driftstörningar.