Möt några av oss!

På Miva finns många olika yrkeskategorier representerade. Alltifrån mätaravläsare till miljöingenjörer och kundtjänstmedarbetare. Här kan du läsa om människorna som jobbar hos oss och deras arbetsuppgifter. Alla lika viktiga pusselbitar i företaget Miva.

"Det är ett livsmedel vi jobbar med, så hygien är viktigt."

Stefan Jonsson, vattenverksmaskinist

"Det är många lagar och förordningar som styr vår verksamhet som man måste hålla koll på."

Ulrica Almén, funktionsledare Miljö

"Det svåraste är när vi får in något i avloppsvattnet som inte ska vara där."

Bernt Eriksson, maskinist på reningsverk

"Variation, flexibilitet och att det är kul, helt enkelt!"

Anders Hellström, ingenjör

Driftinformation

Vanliga frågor

Hur många ledamöter sitter i Mivas styrelse?
Läs svaret här

Lukta och smaka först

#8 10-20 procent av alla inköpta livsmedel slängs helt i onödan, vilket är ett slöseri som kostar ett genomsnittligt hushåll omkring 5 300 kronor om året. De pengarna kan du göra annat för om du vågar lukta och smaka på mat du överväger att slänga.

Fler miljötips