Lediga tjänster

Här annonserar vi alla lediga tjänster på Miva. Välkommen att skicka din ansökan till oss. Du kan också prenumerera på information om lediga tjänster hos oss.

Kontaktperson för rekrytering
Anneli Jonsson, HR-ansvarig
Tfn 0660-330 328
E-post

 • Miva söker arbetsledare vatten och avlopp
  Vatten och avlopp är tillsammans med avfall och återvinning vår vardag.
  Våra huvuduppgifter är konkreta, men det är också i vår bransch som de
  stora satsningarna görs. Det behövs eftersom en viktig del av vår infrastruktur ska fungera både idag och långt in i framtiden.
  Avdelningen Vatten och avlopp ansvarar för produktion och distribution
  av dricksvatten samt omhändertagande av avlopps- och dagvatten. I detta
  ingår även att förvalta och utveckla våra många anläggningar och närmare
  180 mil ledningar. Till avdelningen söker vi nu flera arbetsledare – till
  gruppen för vatten- och avloppsanläggningar och till gruppen som arbetar
  med ledningsnätet. Är du den vi söker?
  Dina arbetsuppgifterArbetsledare för vatten- och avloppsanläggningar
  Huvudsakligt ansvarsområde är att leda arbetet med tillsyn och underhåll av vatten- och avloppsanläggningar som består av avloppsreningsverk, pumpstationer, vattenverk, tryckstegringsstationer och reservoarer.
  Arbetsledare för ledningsnät
  Huvudsakligt ansvarsområde är att leda arbetet med tillsyn och underhåll av vatten, spill- och dagvattenledningar.
  Tjänsterna är direkt underställd enhetschef för Produktion. Du arbetar aktivt med utveckling, optime­ring och effektivisering av verksamheten. Du ansvarar för att planera och leda underhållsarbetet genom arbetsorder i enlighet med framtagen underhållsplan. Planeringen görs i samarbete med underhållsledare och underhållssamordnare.I rollen som arbetsledare ansvarar du för att arbeten följer ställda krav inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du är vid behov en resurs inom enhetens övriga arbetsledarområden.KvalifikationerVi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från VA-verksamhet, energibranschen, bygg- och anläggningsbranschen eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av att leda personal, gärna i en föränderlig miljö.För att lyckas i uppdraget behöver du vara strukturerad samt mål- och resultatorienterad. Delar av vår verksamhet är händelsestyrd och vi ser därför gärna att du har ett flexibelt och serviceinriktat arbetssätt och en god förmåga att hantera snabba omställningar. Du brinner för att engagera och utveckla både din verksamhet och dina medarbetare.Som chef med personal- och budgetansvar behöver du ha goda administrativa färdigheter inom ekonomi- och personalsystem. Du är en god kommunikatör och behärskar förmågan att formulera dig väl i tal och skrift. Du har B-körkort. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.ÖvrigtMivas verksamhet är en av grundpelarna i samhället, vilket gör vårt arbete viktigt och meningsfullt. Vi erbjuder en stimulerande och kreativ miljö, tydliga och mätbara mål samt realistiska krav och utmaningar som lägger grunden för att kunna göra ett bra arbete. Genom delaktighet och ansvar medverkar du till verksamhetens utveckling. Allt vårt arbete utgår från Mivas fyra ledstjärnor; engagerade medarbetare, långsiktigt miljöansvar, nöjda kunder och effektiv resursanvändning.Vi månar om våra medarbetares möjlighet att balansera yrkesliv och privatliv på ett hälsosamt sätt och får alltid toppresultat i medarbetarenkäten på möjlighet att förena arbete och föräldraskap. Självklart erbjuder vi friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och företagshälsovård.Tillträde: Enligt överenskommelseTjänstgöringsgrad: 100 %, tillsvidareanställning.Säkerhetsprövning och drogtest kommer att göras i samband med anställning.KontaktpersonerFrågor om tjänsten besvaras av:
  Kent Westerlund, produktionschef,
  kent.westerlund@miva.se, tel 0660-330 410
  Anneli Jonsson, HR-ansvarig,
  anneli.jonsson@miva.se, tel 0660-330 328
  Thomas Nordin, facklig representant för Vision,
  thomas.nordin@miva.se, tel 072-208 15 01
  AnsökanSkicka din ansökan via nedanstående länk senast den 12 februari 2020 .Ansök härVi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med företag/försäljare av rekryteringstjänster och annonser. Om MivaMiljö och Vatten i Örnsköldsvik AB (Miva) är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning i Örnsköldsviks kommun. Vi producerar, distribuerar och säljer dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvatten. Vi ansvarar även för att samla in, behandla och transportera bort kommunens hushållsavfall. Miva har drygt 100 medarbetare och omsätter 200 miljoner kronor. Våra ledstjärnor är engagerade medarbetare, långsiktigt miljöansvar, nöjda kunder och effektiv resursanvändning.

Stoppa droppande kran

#38 En droppande kran gör av med 25 liter vatten per dygn. Genom att byta kranens packning kan man stoppa droppandet.

Fler miljötips