Artikeln publicerades 22 juni 2022

Miva söker personal

En ung man i gula varselkläder och keps sitter vid ett skrivbord med flera skärmar och teknisk utrustning

Vatten och avlopp är tillsammans med avfall och återvinning vår vardag. Det är i vår bransch som de stora utmaningarna finns och satsningarna görs. Det behövs för att en viktig del av vår infrastruktur ska fungera både idag och långt in i framtiden.

Just nu söker vi många nya medarbetare. Ta chansen att bli en av oss!

Till avdelningen Vatten och avlopp söker vi både en produktionschef och en va-tekniker. Som produktionschef leder du vårt viktiga arbete med att både säkerställa långsiktigheten i en verksamhet i förändring och upprätthålla kvalitet i den löpande driften. Som va-tekniker kommer dina arbetsuppgifter att bestå av planerat och felavhjälpande underhåll, service, reparationer, och optimeringar av ledningsnätet som består av vatten, spill och dagvattenledningar.

Till avdelningen Avfall och återvinning söker vi två renhållningsarbetare varav ett är vikariat. Som renhållningsarbetare är du med och ser till att verksamheten på våra återvinningscentraler fungerar. Ett serviceinriktat arbete på Örnsköldsviks mest besökta platser.

Till Styrning och samordning som är vår avdelning för verksamhetsnära stöd söker vi nu en IT-ansvarig som tillsammans med vår digitaliseringsansvarige kommer att leda arbetet med att öka Mivas digitala mognad. Vi söker dig som brinner för att få ut maximal kvalitet och nytta av genomförda IT-investeringar.

Hjälpte informationen på sidan dig?