Artikeln publicerades 16 februari 2022

Miva söker personal

En glad man i gula varselkläder och hjälm håller ett arbetsredskap på axeln

Vatten och avlopp är tillsammans med avfall och återvinning vår vardag. Det är i vår bransch som de stora utmaningarna finns och satsningarna görs. Det behövs för att en viktig del av vår infrastruktur ska fungera både idag och långt in i framtiden.

Just nu söker vi många nya medarbetare, både tillsvidareanställda och säsongsanställda. Ta chansen att bli en av oss!

Till Styrning och samordning som är vår avdelning för verksamhetsnära stöd söker vi nu en HR-ansvarig som kommer att spela en viktig roll i organisationens stora utvecklingsarbeten. Vi söker dig som vill vara delaktig och drivande i vår fortsatta resa och ansvara för hela organisationens HR-arbete på både strategisk och operativ nivå.

Till avdelningen Vatten och avlopp söker vi både en va-rådgivare och flera va-tekniker. Va-rådgivare är Mivas motsvarighet till abonnentingenjör som är bolagets expert när det kommer till va-lagstiftning och va-taxor. Som va-tekniker kommer dina arbetsuppgifter att bestå av planerat och felavhjälpande underhåll, service, reparation och optimering av våra anläggningar. Vi söker en va-tekniker till driftgrupp avlopp och en till driftgrupp vatten.

Till avdelningen Avfall och återvinning söker vi flera säsongsanställda. Som renhållningsarbetare är du med och ser till att verksamheten på våra återvinningscentraler fungerar. Vi söker ett antal personer med främsta uppgift att guida våra kunder att sortera rätt, men även en fordonsförare som utför olika uppdrag med hjullastare på Må återvinningscentral. Serviceinriktade arbeten på Örnsköldsviks mest besökta plats.

Hjälpte informationen på sidan dig?