Senast publicerad 2014-06-12 | Åtgärdat

Ombyggnadsarbete Westmansvägen i Själevad

För att säkerställa leveranssäkerhet och funktion genomför Miva underhållsarbete av vatten- och spillvattenledningar på Westmansvägen och delar av Strömsborgsvägen i Själevad. Arbetet utförs genom ramavtal av Peab som också svarar på eventuella frågor kring arbetet.

Ledningsarbetet påbörjas under vecka 20 och beräknas pågå till mitten av augusti med uppehåll för semester. När Miva slutfört ledningsarbetet kommer kommunens Samhällsbyggnadsförvaltning att påbörja gatuombyggnaden.

Karta över ombyggnadsarbete Westmansvägen i Själevad

Schaktarbeten för ledningar kommer att utföras fram till förbindelsepunkt och kan innebära ett visst intrång på berörda fastigheter. Vissa befintliga spillvattenledningar kommer att renoveras med en schaktfri metod, så kallad infodring, som innebär att man inte behöver gräva fram ledningarna. Infodringen kommer att utföras efter att övriga arbeten utförts.

Vi vill påminna om att driftstörningar i vattenleveransen kan förekomma i samband med arbetet. Vid planerade in- och urkopplingar i ledningsnätet kommer dock berörda fastighetsägare att informeras.

Vi ber om överseende för ev trafikstörningar och extra trafik i området under arbetet. Tänk även på, att det tidvis kan finnas djupa schakt i området.

Kontakt under ledningsarbetet

Jörgen Sellin, platschef PEAB, 073-337 18 72

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Felanmälan dygnet runt 0660-330 330
Följ Miva på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Prenumerera på Mivas driftinformation

Hjälpte informationen på sidan dig?

Sidan publicerad 2014-06-12 av Lars Westberg

Vanliga frågor

Kan jag säga upp abonnemanget för hushållsavfall?
Läs svaret här