Senast publicerad 2014-06-12 | Åtgärdat

Ombyggnadsarbete Järvedsvägen

För att säkerställa leveranssäkerhet och funktion genomför Miva underhållsarbete av vatten- och spillvattenledningar längs Järvedsvägen mellan Murarvägen och Kolarvägen.

Ledningsarbetet påbörjas imorgon den 15 maj och beräknas pågå till slutet av juni. Mivas ledningsarbete kommer delvis att ske samordnat med gatuombyggnaden, som utförs av kommunens Samhällsbyggnadsförvaltning.

Schaktarbeten för ledningar kommer att utföras fram till förbindelsepunkt och kan innebära ett visst intrång på berörda fastigheter. Vissa befintliga spillvattenledningar kommer att renoveras med en schaktfri metod, så kallad infodring, som innebär att man inte behöver gräva fram ledningarna. Infodringen kommer att utföras vid ett senare tillfälle under året.

Vi vill påminna om att driftstörningar i vattenleveransen kan förekomma i samband med arbetet. Vid planerade in- och urkopplingar i ledningsnätet kommer dock berörda fastighetsägare att informeras.

Vi ber om överseende för ev trafikstörningar och extra trafik i området under arbetet. Tänk även på, att det tidvis kan finnas djupa schakt i området.

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Felanmälan dygnet runt 0660-330 330
Följ Miva på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Prenumerera på Mivas driftinformation

Hjälpte informationen på sidan dig?

Sidan publicerad 2014-06-12 av Lars Westberg

Vanliga frågor

Hur använder jag e-faktura?
Läs svaret här