Senast publicerad | Åtgärdat

Läcksökning i By/Butsjöböle i Sidensjö

Uppdaterad information 28 januari kl 6.00:
Vattenleverasen har nu återupptagits till våra kunder i Västerbyn, Komnäs och Butsjöböle. Nu fortsätter läcksökningen i området med de störningar som det kan innebära i form av minskat tryck och avstängt vatten under en kortare tid.

Uppdaterad information 27 januari kl 20.30:
Dagens läcksökning i By/Butsjöböle har tyvärr inte varit framgångsrik och nivån i vattenreservoaren som även förser Sidensjö med vatten sjunker stadigt. För att kunna fortsätta läcksökningen under morgondagen och för att inte riskera att Sidensjö-området blir utan vatten kommer vattenleveransen under natten att vara helt avstängd för kunder i Västerbyn, Komnäs och Butsjöböle. Vattnet stängs av ikväll kl 22.00 och leveransen planeras att återupptas vid 6-tiden då vi även uppmanar till försiktig vattenanvändning.

En tank med dricksvatten finns placerad på Lövsjö gård med adress Lövsjö 132 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Information 27 januari kl 10:
Just nu arbetar vi med att lokalisera en vattenläcka i nedanstående område. Läcksökningen kan innebära störningar i vattenleveransen i form av minskat tryck och avstängt vatten under en kortare tid. Så snart vattenläckan lokaliserats och arbetet med att åtgärda läckan påbörjas kommer en ny driftinformation att publiceras. Berörda av läcksökningen är boende i nedanstående område samt eventuellt intilliggande område.

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Felanmälan dygnet runt 0660-330 330
Följ Miva på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Prenumerera på Mivas driftinformation

Hjälpte informationen på sidan dig?

Sidan publicerad av Kjell Edlund

Driftinformation