Driftstörning Domsjö

Uppdaterad information:
En läcka på vattenledningen i området har hittats och kommer att åtgärdas under eftermiddagen och kvällen. Endast ett fåtal kunder saknar i nuläget vatten i kranen.
--------------------------------------------------
Just nu har vi en störning i vattenleveransen i Domsjö. Vissa kunder saknar helt vatten. Felsökning pågår och vi återkommer mer mer information så snart som möjligt. Även kunder i intilliggande områden kan beröras.

Störningen innebär minskat tryck eller helt utebliven vattenleverans. Vi beklagar det besvär den driftstörningen innebär och arbetar för att få vattnet tillbaka så snart som möjligt.

Efter en driftstörning kan vattnet vara grumligt eller missfärgat, vilket åtgärdas genom att spola kallvatten på flera tappställen (kök, badrum, tvättstuga etc). Tiden kan variera från ett par minuter upp till en halvtimme. Om problemet kvarstår, kontakta kundservice.

Missfärgat vatten beror på järnutfällning som släpper vid hastigt ändrade flödesriktningar i ledningarna, som beror avstängningar eller driftstörningar på ledningsnätet i samband med exempelvis läckor.

Frågor eller funderingar?
Kontakta Mivas kundservice 0660-330 400, info@miva.se
Felanmälan dygnet runt 0660-330 330

  • Status: Avslutat
  • Påbörjas: 21 november 2023 14.25
  • Beräknas åtgärdat: 21 november 2023 23.55
  • Publicerad: 21 november 2023 14.25
Karta över berört område/områden
Hjälpte informationen på sidan dig?