Fler påsar eller trasig hållare

Ytterligare papperspåsar

Kund i en- eller tvåfamiljshus
Du som sorterar matavfall kan hämta fler matavfallsspåsar på alla våra återvinningscentraler och hos vår kundservice på Sjögatan 4A i Örnsköldsvik. Inom kort kan du även hämta matavfallspåsar i utvalda livsmedelsbutiker. Klicka här för att se i vilka butiker du kan hämta påsar

Du kan även beställa leverans av papperspåsar till en kostnad enligt nedan genom att fylla i ett beställningsformulär. Leveransen sker inom 20 arbetsdagar och vid varje tillfälle levereras två buntar (160 påsar).

Till beställningsformulär för en- och tvåfamiljshus

 

Exkl moms

Inkl moms

Leverans av papperspåsar, per tillfälle

112 kr

140 kr

Kund i lägenhet
Du får dina matavfallspåsar genom din hyresvärd eller bostadsrättsförening.

Ägare av flerfamiljshus, ansvarig för en verksamhet eller bostadsrättsförening
Du kan kostnadsfritt hämta fler matavfallspåsar på alla våra återvinningscentraler och hos vår kundservice på Sjögatan 4A i Örnsköldsvik. Genom att fylla i ett beställningasformulär kan du även beställa leverans av påsarna till en mindre timkostnad enligt nedan. Leveransen sker sker inom 20 arbetsdagar. För att veta hur mycket påsar du behöver beställa kan du räkna med cirka en bunt med 80 påsar per lägenhet och halvår.

Till beställningsformulär för flerfamiljshus och verksamhet

Behöver du fler påshållare, slaskskrapor, instruktionsblad eller affischer är du välkommen att besöka eller kontakta kundservice.

 

Exkl moms

Inkl moms

Leverans av papperspåsar, per tillfälle

600 kr

750 kr

Butiksinnehavare
Du som har en butik som tillhandahåller matavfallspåsar beställer enkelt nya påsar genom att fylla i ett beställningasformulär. Leveransen är kostnadsfri och sker inom 15 arbetsdagar. Antalet buntar som levereras är detsamma som vid den senaste leveransen om inte annat har meddelats Miva.

Till beställningsformulär för butik

Trasigt kärl eller påshållare

Går det bruna kärlet sönder anmäler du det till kundservice, så kommer vi och byter ut kärlet. Det fungerar på samma sätt som om det gröna kärlet skulle gå sönder. Går påshållaren sönder kan du hämta en ny på Mivas återvinningscentraler samt hos vår kundservice på Sjögatan 4A.

Driftinformation

Vanliga frågor

Vilket matavfall ska man lägga i det bruna kärlet?
Läs svaret här

Dela och låna saker

#26 Dela saker med grannar och vänner, t ex genom bilpool.

Fler miljötips