DENNA SIDA ÄR RIKTAD TILL FÖRETAGSKUNDER

Bli företagskund

Företag betalar ett enhetspris vid sina besök på återvinningscentralen. Till skillnad mot privatpersoner ingår det alltså inte i den grundavgift som företag betalar. Varje gång ni besöker återvinningscentralen betalar ni en fast avgift och kan då lämna upp till 2 m³ avfall. För det som överstiger 2 m³ betalar ni en tilläggsavgift per m³. Farligt avfall debiteras per kilo enligt separat prislista.

Skaffa kundnummer

Företag som lämnar verksamhetavfall på våra återvinningscentraler ska ha ett kundnummer. Kundnumret är kopplat till ert företag och genererar en faktura varje månad. Det kostar inget att skaffa kundnummer.

Företag som ofta besöker Må återvinningscentral kan även få ett fysiskt kundkort som gör besöken enklare.

  • Kundkortet kostar inget.
  • Ett kundkort per fordon.
  • Flera kort kan registeras på samma företag.
  • Tänk på att uppdatera oss om ändrade uppgifter, t ex byte av bil som är kopplad till kortet eller ändrade faktureringsuppgifter.

Självklart är företag välkomna med verksamhetsavfall till våra övriga återvinningscentraler, men där behöver ni ta kontakt med vår personal vid varje besök.

Skaffa kundnummer

Prislista verksamhetsavfall

Så går det till att lämna verksamhetsavfall på Må återvinningscentral

1.
Sväng in på återvinningscentralen vid den stora orienteringstavlan. Placera fordonet i höger fil. Kontakta alltid vågoperatören via terminalen om du endast ska lämna farligt avfall, elektronik eller vitvaror.

2.
Checka in genom att lägga kortet mot terminalen. Kortet är registrerat på ert företag. Är du ny kund eller saknar kort kliver du ur bilen och kontaktar vågoperatören.

3.
Ett kvitto skrivs ut från terminalen. Placera kvittot väl synligt i vindrutan så att vår personal ser att ert besök är registrerat.

4.
Besöket har registrerats och bommen öppnas.

5.
Lämna avfallet på anvisad plats.

6.
Åk ut genom grindarna efter att ha passerat avfallsrampen.

Så går det till att lämna verksamhetsavfall på övriga återvinningscentraler

1.
Kör in på återvinningscentralen och kontakta personalen för att registrera ditt besök. Ha kundnummer till hands samt eventuellt 10-kort.
Besöket har registrerats och du får ett kvitto som bekräftar det.

Saknar du kundnummer eller vill ha ett 10-kort? Kontakta vår personal.

2.
Lämna det sorterade avfallet på avsedd plats.

Farligt avfall? Kontakta alltid vår personal.

3.
Tack för besöket!

Driftinformation