Denna sida är riktad till företagskunder

När du kommer till Må återvinningscentral

Företag och privatpersoner använder samma infart genom grindarna till Må återvinningscentral, men lägger sig i var sin fil. Privatpersoner i den vänstra filen och företagare i den högra filen. Företag betalar ett enhetspris vid sina besök på återvinningscentralen. 

Inne på återvinningscentralen ska ditt fordon passera en terminal där ert besök registreras. Det görs med hjälp av ett kort som är kopplat till ert företag och som genererar en faktura i slutet av månaden. Nedan beskrivs hur registreringen sker. Glöm inte att informera era entreprenörer om hur besöket hos oss går till.

Så här går det till att lämna verksamhetavfall på Må återvinningscentral

Placera fordonet i höger fil.

Sväng in på återvinningscentralen vid den stora orienteringstavlan. Placera fordonet i höger fil. Kontakta alltid vågoperatören via terminalen om du endast ska lämna farligt avfall, elektronik eller vitvaror.

Checka in.

Checka in genom att lägga kortet mot terminalen. Kortet är registrerat på ert företag. Är du ny kund eller saknar kort kliver du ur bilen och kontaktar vågoperatören.

Placera kvittot synligt.

Ett kvitto skrivs ut från terminalen. Placera kvittot väl synligt i vindrutan så att vår personal ser att ert besök är registrerat.

Besöket har registrerats och bommen öppnas.

Lämna avfallet på anvisad plats.

Åk ut genom grindarna efter att ha passerat avfallsrampen.

Tack för besöket!

Informera entreprenörer

Glöm inte att informera era entreprenörer om hur besöket hos oss går till.

Hjälpte informationen på sidan dig?