Lyssna

Lediga tjänster

Här annonserar vi alla lediga tjänster på Miva. Välkommen att skicka din ansökan till oss. Du kan också prenumerera på information om lediga tjänster hos oss.

Kontaktperson för rekrytering
Mikael Tjernberg, personalchef
Tfn 0660-330 319
E-post

 • [2018-06-20] Miva söker säsongsarbetare
  Vill du jobba hos oss i sommar? Vill du ha ett säsongsarbete inom en livsviktig bransch? Trivs du med fysiskt arbete i utomhusmiljö? Då kan du vara personen vi söker!Vatten och avlopp är tillsammans med avfall och återvin­ning vår vardag. Det är i vår bransch som de stora satsningarna görs. Det behövs eftersom en viktig del av vår infrastruktur ska fungera både idag och långt in i framtiden. Vatten är världens viktigaste livsmedel och vi har ett ansvarsfullt uppdrag för att det ska gå en ren och frisk framtid till mötes i många miljoner år till. Därför behöver vårt arbete hela tiden utvecklas i takt med nya förutsättningar och utmaningar.Dina arbetsuppgifterSom säsongsanställd anläggningsarbetare inom va-rörnät kommer du att ingå i en underhållsgrupp som arbetar med inventering och funktionskontroll. Du kan även få hjälpa till med akuta och planerade underhållsinsatser på vårt ledningsnät.KvalifikationerVi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att samarbeta och kommunicera, och som ser lösningar istället för problem. Du är lugn, noggrann och känner ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter. Meriterande är några års erfarenhet av anläggningsarbete.B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i tal och skrift.ÖvrigtMivas verksamhet är en av grundpelarna i samhället, vilket gör vårt arbete viktigt och meningsfullt. Vi erbjuder en stimulerande och kreativ miljö, tydliga och mätbara mål samt realistiska krav och utmaningar som lägger grunden för att kunna göra ett bra arbete. Genom delaktighet och ansvar medverkar du till verksamhetens utveckling.Allt vårt arbete utgår från Mivas fyra ledstjärnor:
  • Effektiv resursanvändning
  • Nöjda kunder
  • Långsiktigt miljöansvar
  • Engagerade medarbetare
  Tillträde: SnarastTjänstgöringsgrad: 100 %, säsongsanställning från juni-oktober.KontaktpersonFrågor om tjänsten besvaras av:Niclas Melander, enhetschef VA-rörnät
  niclas.melander@miva.se, 0660-330 411
  AnsökanVälkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.Ansök härVi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med företag/försäljare av rekryteringstjänster och annonser.Om MivaMiljö och Vatten i Örnsköldsvik AB (Miva) är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning i Örnsköldsviks kommun. Vi producerar, distribuerar och säljer dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvatten. Vi ansvarar även för att samla in, behandla och transportera bort kommunens hushållsavfall. Miva har drygt 100 medarbetare och omsätter ca 200 miljoner kronor.
 • [2018-03-16] Miva söker säsongsarbetare
  Vatten och avlopp är tillsammans med avfall och återvin­ning vår vardag. Det är i vår bransch som de stora satsningarna görs. Det behövs eftersom en viktig del av vår infrastruktur ska fungera både idag och långt in i framtiden.Vatten är världens viktigaste livsmedel och vi har ett ansvarsfullt uppdrag för att det ska gå en ren och frisk framtid till mötes i många miljoner år till. Därför behöver vårt arbete hela tiden utvecklas i takt med nya förutsättningar och utmaningar. Nu behöver vi förstärka vårt arbetslag med två säsongsarbetare. Är du en av dem?Dina arbetsuppgifterSom säsongsanställd anläggningsarbetare inom va-rörnät kommer du att ingå i en underhållsgrupp som arbetar med akut felavhjälpning och planerade underhållsinsatser på vårt ledningsnät. Exempel på arbetsuppgifter är kontroller av anordningar, avstängningar av vatten, lokalisering av läckor samt reparationer vid fel.Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.KvalifikationerVi söker dig med några års erfarenhet av anläggningsarbete, gärna från drift och underhåll av vatten- och avloppsledningsnät. Meriterande är någon form av teoretisk utbildning inom va-området samt utbildningar i Säkerhet på väg, PE stum/muff svetsning, Schakta säkert och hygienutbildning inom vatten.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god förmåga att samarbeta och kommunicera, och som ser lösningar istället för problem. Du är lugn, noggrann och känner ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter.Körkort B är ett krav och körkort C är meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift.ÖvrigtMivas verksamhet är en av grundpelarna i samhället, vilket gör vårt arbete viktigt och meningsfullt. Vi erbjuder en stimulerande och kreativ miljö, tydliga och mätbara mål samt realistiska krav och utmaningar som lägger grunden för att kunna göra ett bra arbete. Genom delaktighet och ansvar medverkar du till verksamhetens utveckling.Allt vårt arbete utgår från Mivas fyra ledstjärnor:
  • Effektiv resursanvändning
  • Nöjda kunder
  • Långsiktigt miljöansvar
  • Engagerade medarbetare
  Tillträde: Enligt överenskommelseTjänstgöringsgrad: 100 %, säsongsanställning från maj-november.KontaktpersonFrågor om tjänsten besvaras av:Leif Ekman, arbetsledare va-rörnät
  leif.ekman@miva.se, 0660-330 423
  Mikael Tjernberg, personalchef,
  mikael.tjernberg@miva.se, 0660-330 319
  AnsökanVälkommen med din ansökan senast den 8 april 2018.Ansök härVi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med företag/försäljare av rekryteringstjänster och annonser.Om MivaMiljö och Vatten i Örnsköldsvik AB (Miva) är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för vatten och avlopp samt avfall och återvinning i Örnsköldsviks kommun. Vi producerar, distribuerar och säljer dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvatten. Vi ansvarar även för att samla in, behandla och transportera bort kommunens hushållsavfall. Miva har drygt 100 medarbetare och omsätter ca 200 miljoner kronor.

Sidan publicerad 2017-11-06

Vanliga frågor

Hur många ledamöter sitter i Mivas styrelse?
Läs svaret här

Lämna till second hand

#4 Lämna dina gamla och hela saker till second hand eller sälj dem på internet istället för att slänga dem. Möbler kan du t ex lämna på Startpunkten på Må återvinningscentral så renoveras dem och säljs som "nya".

Fler miljötips