Artikeln publicerades 18 november 2020

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Begränsat insläpp på våra återvinningscentraler

Utifrån Folkhälsomyndigheten och Region Västernorrlands skärpta allmänna råd kommer vi i ännu större utsträckning att minimera risken för smittspridning på våra återvinningscentraler. Det kommer vi att göra genom att begränsa insläppet av kunder. När för många besökare finns på återvinningscentralen kommer vår personal be dig vänta. Vi hoppas på visad respekt för denna åtgärd för att minska risken för smittspridning.

Vi vill också påminna om att det är viktigt att hålla avstånd till både andra kunder och vår värdefulla personal. Trängs inte, utan vänta på din tur. Är du osäker på hur något ska sorteras ska du såklart fråga vår personal, men beskriv vad du vill kasta istället för att komma nära och visa avfallet. Respektera anvisningar du får av vår personal.

Besök gärna Må tisdag–fredag

Under lördagar och måndagar samt första öppetdagen efter en helgdag har vi extra många besökare på Må. För att minska trängseln och risken för smittspridning tipsar vi därför dig som har möjlighet att komma tisdag till fredag istället och gärna i början eller slutet av öppethållandet.

Besök våra återvinningscentraler om du är frisk och kry. Annars är du välkommen när du är frisk igen.

Hjälpte informationen på sidan dig?