Artikeln publicerades 17 mars 2017

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Flera nya funktioner på Mivas webbplats

Mivas webbplats har fräschats upp med flera nya funktioner och nytt utseende. Det ska vara enkelt att hitta det du söker efter, oavsett du besöker oss via mobil, platta eller dator. Samtidigt har vi passat på att utöka antalet tjänster som du kan beställa själv på webbplatsen via vår Självservice.

Ambitionen är att webbplatsen ska vara så tillgänglig som möjligt för alla. En viktig del har därför också varit att få en luftigare och tydligare design. Förändringarna syns tydligast på vår startsida. Nedan ser du några exempel på nyheter.

Ny startsida

Sök efter sophämtning
Nu kan du redan på startsidan söka efter när sopbilen kommer till din adress – en funktion som vi vet att många är intresserade av.

Sorteringsguide
Vår nya sorteringsguide har laddats med de 2 000 vanligaste avfallen som våra kunder vill ha hjälp med att sortera. Skriva bara in vad du vill kasta och få klara besked om hur och var det ska sorteras.

Få svar på vanliga frågor
Genom funktionen ”det ringer många om nu” ges svar på de vanligaste frågorna som ställs till vår kundservice för tillfället.

Luftigare design
Förbättrad tillgänglighet och användbarhet oavsett vilken plattform du använder – dator, platta eller mobil.

Genvägar till populära sidor
Tydligare länkar med ikoner visar hur du kommer till våra mest populära sidor. Du hittar också en länk på förstasidan till vår Självservice där du själv kan beställa tjänster.

Öppettider och kontaktinformation
Längst ner på startsidan finns precis som tidigare öppettider och telefonnummer men med en tydligare layout.

Driftinformation och nyheter
Driftinformationen finns som vanligt längst upp till höger.

Tyck till om Miva
Vi vill ständigt förbättra oss och vill gärna veta vad du tycker.

Självservicesidor

Nu kan du göra flera av våra vanligaste tilläggsbeställningar genom att fylla i ett webbformulär.

Information till företag och verksamheter

Webbplatsens nya utseende innebär också att vi förtydligar information som gäller dig som är företagare. Det finns en ny startsida för företag och verksamheter med genvägar till populära företagssidor.

Hjälpte informationen på sidan dig?