Artikeln publicerades 29 december 2016

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

2017 års miljökalender är här

Snart landar årets miljökalender i brevlådorna runt om i vår kommun. Precis som tidigare som en bilaga i Tidningen 7.

Favorit i repris

Fjolårets fototävling blev en succé och därför valde vi att låta våra kunder stå för kalenderns alla bilder även detta år.

Bland långt över 200 tävlingsbidrag har vi slutligen valt tolv månadsbilder som finns publicerade i kalendern. Stort grattis till Kerstin Karlsson i Stybbersmark som tog årets miljövänliga bild!

Se vinnarbilden och läs mer om vinnarna i fototävlingen[LÄNKMÅL SAKNAS]

Karta och sorteringshjälp

Kalendern innehåller som vanligt massor av information som det är bra att känna till under året. För varje år försöker vi få med fler och i gengäld kortare informationstexter. Allt för att kalendern ska bli så användbar som möjligt. I mitten av kalendern hittar du lite fylligare information om några av Mivas projekt. Där hittar du även en karta över Örnsköldsviks mest besökta plats - Må återvinningscentral - tillsammans med tips som är bra att känna till inför ditt besök eller när du sorterar ditt avfall.

Om du av någon anledning inte får vår kalender tillsammans med Tidningen 7 den 30 december finns den att hämta i Mivas kundservice på Sjögatan 4A och i receptionen i stadshuset på Järnvägsgatan 6. God fortsättning!

Ladda ner miljökalender 2017[LÄNKMÅL SAKNAS]

Hjälpte informationen på sidan dig?