Artikeln publicerades 28 december 2015

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Nytt år med ny miljökalender

Nytt år och ny miljökalender från Miva. Under mellandagarna landade årets miljökalender i brevlådorna. Precis som tidigare som en bilaga till Tidningen 7.

Våra kunders bilder

I år är det extra roligt att lansera den anrika miljökalendern då det är våra kunder som står för kalenderns alla bilder. Tack vare vår fototävling under 2015 fick vi närmare 450 tävlingsbidrag. Bland dessa har vi slutligen valt tolv månadsbilder som publiceras i kalendern. Stort grattis till Mikael Jonsson i Örnsköldsvik som tog årets bild! Nu hoppas vi på samma fina gensvar i en ny fototävling inför 2017 års miljökalender.

Läs mer om vinnarna i fototävlingen[LÄNKMÅL SAKNAS]
Läs mer om fototävlingen inför 2017[LÄNKMÅL SAKNAS]

Miljöspel för alla

Kalendern innehåller massor av information som det är bra att känna till under året. I år har vi satsat ytterligare på att få med fler, men i gengäld kortare informationstexter. I mitten av kalendern hittar du dessutom Mivos miljöspel. Riv ur och spela med familjen och lär sig samtidigt mer om sortering, vatten och avlopp.

Har du av någon anledning inte fått vår kalender tillsammans med Tidningen 7 den 28 december finns den att hämta i vår kundservice på Sjögatan 4A och i receptionen i stadshuset på Järnvägsgatan 6. God fortsättning!

Ladda ner miljökalender 2016[LÄNKMÅL SAKNAS]

Hjälpte informationen på sidan dig?