Artikeln publicerades 16 december 2014

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Öppettider under jul-, nyårs- och trettondagshelgerna

Må återvinningscentral

Må återvinningscentral har öppet följande dagar under jul-, nyårs- och trettondagshelgerna:

Fr o m onsdag 7 januari gäller ordinarie öppettider.

Som vi tidigare informerat har tryckfelsnisse smugit runt i Mivas miljökalender vilket innebär att Må återvinningscentral fått felaktiga öppettider den 30 december. Rätt öppettider framgår ovan.

Mobil återvinningscentral

Den mobila återvinningscentralen är helt stängd under vecka 52-1. Vi öppnar åter måndag den 5 januari och finns då i Bjästa. Måndag den 5 januari är den mobila återvinningscentralen öppen 13-16 och tisdag den 6 januari är den stängd. Fr o m onsdag 7 januari gäller ordinarie öppettider.

Växel och kundservice

Vår växel och kundservice är stängd från den 24 december till den 6 januari bortsett från den 29-30 december då vi har öppet kl 9-15. Ordinarie öppettider gäller från och med onsdag den 7 januari. Felanmälan kan göras dygnet runt på telefonnummer 0660-330 330.

Sophämtning under helgerna

Kunder i Västergensjö, Myckelgensjö och Skorped som normalt ska ha tömning onsdag den 24 december kommer att få sina kärl tömda torsdag den 25 december.

Kunder i Gerdal, Kornsjö, Västansjö, Mjäla och Sörtjärn som normalt ska ha tömning onsdag den 31 december kommer att få sina kärl tömda torsdag den 1 januari.

Övrig sophämtning under jul-, nyårs och trettondagshelgerna kommer att ske på ordinarie hämtningsdag. Tömningen kan dock bli försenad. Låt kärlet stå till dess att det blir tömt, vilket kan innebära sen kväll eller nästa dag. Tänk även på att skotta och sanda bredvid och under ditt sopkärl.

Hjälpte informationen på sidan dig?