Artikeln publicerades 21 september 2012

Nyheten är äldre än 11 månader och kan därför vara inaktuell.

Se över ditt fritidshusabonnemang

Sista hämtning av hushållsavfall för fritidshusabonnemang

Sommarperiodens hämtning av hushållsavfall för fritidshusabonnemang är avslutad. Från och med nu måste tömning av sommarkärl beställas via Mivas kundservice. Kom ihåg att ta vara på ditt sopkärl inför hösten och vintern.

Som vanligt vill vi påminna om att locket på sopkärlet alltid ska gå att stänga. Är kärlet för litet kan du beställa hämtning av extrasäckar som placeras bredvid sopkärlet. Beställningen görs via vår kundservice.

Fritidshusabonnemang vinter

Nu kan vi erbjuda hämtning av hushållssopor till dig som tillbringar delar av vintern i ditt fritidshus. Fritidshusabonnemang vinter gäller under perioden 15 november-15 maj och beställs genom att kontakta vår kundservice.

Ta hand om vattenmätaren i höst

Du ansvarar själv för att stänga av vattnet i ditt fritidshus och skydda vattenmätaren mot frost, till exempel genom att placera en kupévärmare intill den. En sönderfrusen vattenmätare kostar 1 536 kr inkl moms och kan orsaka stora besvär. Har du funderingar kring vattenavstängningen inför vintern, kontakta vår kundservice.. I vår annons i Tidningen 7 hade tyvärr fel avgift för byte av en sönderfrusen vattenmätare smugit sig in. Rätt avgift är 1 536 kr.

Hjälpte informationen på sidan dig?