Lyssna

Hur får jag nya papperspåsar?

Till dig som bor i en- eller tvåfamiljshus kommer en årsförbrukning papperspåsar (160 st) årligen att distribueras till din fastighet. Det finns även möjlighet att hämta påsar själv på Mivas återvinningscentraler samt hos vår kundservice på Sjögatan 4A.

Bor du i lägenhet får du matavfallspåsar genom din hyresvärd eller bostadsrättsförening.

Är du ägare av flerfamiljsfastighet, ansvarig för en verksamhet eller bostadsrättsförening kan kostnadsfritt hämta fler matavfallspåsar på Må återvinningscentral eller vår mobila återvinningscentral.

Du kan även beställa leverans av påsarna till en lägre timkostnad. Leverans av påsar sker max en gång i månaden, men vi rekommenderar att du planerar för två utkörningar per år och fastighet. För att veta hur mycket påsar du behöver beställa kan du räkna med cirka en bunt med 80 påsar per lägenhet och halvår. Leverans sker den sista veckan i varje månad och beställningen måste ha gjorts senast den 15:e den aktuella månaden. Kontakta kundservice för beställning.

Behöver du fler påshållare, slaskskrapor, instruktionsblad eller affischer är du välkommen att besöka eller kontakta kundservice.

Sidan publicerad 2016-10-04

Vanliga frågor

Vad gör jag om påsarna till matavfallet tar slut?
Läs svaret här

Låna eller hyr mera

#21 Låna eller hyr saker du bara behöver vid enstaka tillfällen.

Fler miljötips