Lyssna

Startpunkten

Startpunkten är ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och kommunens Välfärdsförvaltning. Till Startpunkten kommer personer som är långtidsarbetslösa och har försörjningsstöd eller rehabiliteringsersättning. Förutom praktik och kortare kurser kan deltagarna också arbeta i Startpunktens återvinningstält på Må återvinningscentral.

Bild på trasig stol

I återvinningstältet kan du lämna möbler och heminredning som du tröttnat på. De som deltar i Startpunktens verksamhet renoverar sedan möblerna för att sälja dem som "nya" i Startpunktens återvinningsbutik på Sjögatan 5. Det som är skräp för en är ett fynd för er annan!

Företag lämnar inte möbler i Startpunktens tält på Må återvinningscentral. Företag kontaktar istället någon av nedanstående personer, så kommer Startpunkten och hämtar de möbler som de har användning av.
Mikael Byström, 070-191 83 05
Martin Hellström, 073-274 12 61
Magnus Nilsson, 070-190 90 20.

Läs mer om Startpunktenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Se Startpunktens utbud på deras Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan publicerad 2016-11-24

Vanliga frågor

Varför ska jag inte lägga kuvert i pappersinsamlingen?
Läs svaret här

Välj miljömärkta varor

#35 Välj miljömärkta produkter för både dig och ditt hem, så minskar mängden kemikalier som cirkulerar i vattnet. Kika efter produkter med Svanen, Bra Miljöval och EU-blomman nästa gång du handlar.

Fler miljötips