Lyssna

Invigning av nya återvinningscentraler

Imagebild för skräpplockardagarna

Bredbyn återvinningscentral 5 februari kl 13

Kom och var med att klippa bandet, slänga det första avfallet i de nya containrarna och fika en premiärbakelse med oss. Mivas ordförande Jim Sundelin och VD Gerth Mattebo inviger vår nya återvinningscentral i Bredbyn. Alla som besöker oss under invigningen får även en liten present. Varmt välkommen!

Bredbyn återvinningscentral kommer att ha öppet måndag varje vecka mellan kl 13–20. Premiärdagen öppnar vi grindarna redan kl 12.30, men först kl 13.30 är det möjligt att slänga sitt avfall.

Läs gärna mer på www.miva.se/bredbyn

Bjästa återvinningscentral 7 februari kl 13

Kom och var med att klippa bandet, slänga det första avfallet i de nya containrarna och fika en premiärbakelse med oss. Mivas ordförande Jim Sundelin och VD Gerth Mattebo inviger vår nya återvinningscentral i Bjästa. Alla som besöker oss under invigningen får även en liten present. Varmt välkommen!

Bjästa återvinningscentral kommer att ha öppet onsdag varje vecka mellan kl 13–20. Premiärdagen öppnar vi grindarna redan kl 12.30, men först kl 13.30 är det möjligt att slänga sitt avfall.

Läs gärna mer på www.miva.se/bjästa

Björna återvinningscentral och Husum återvinningscentral invigs hösten 2018

Vecka 6 2018 öppnar våra nya återvinningscentraler i Bjästa och Bredbyn med öppethållande en dag varje vecka. Samtidigt upphörde systemet med mobila återvinningscentraler.

Den nya återvinningscentralen i Husum har börjat byggas i Dombäck intill Åke Sjöströms AB. Invigning sker under hösten 2018. Men redan nu och fram till invigningen parkerar vi den mobila återvinningscentralen permanent intill vår byggarbetsplats på Dombäck 239. Dit är du välkommen med ditt avfall torsdag varje vecka mellan kl 13–20 från vecka 6 2018.

Mer information om invigning kommer under sommaren 2018.

Läs gärna mer på www.miva.se/nya

Sidan publicerad 2018-01-23

Driftinformation

Vanliga frågor

Vad händer om det bruna kärlet för matavfallet eller påshållaren går sönder?
Läs svaret här

Bibliotek så mycket mer än böcker

#45 Visst vet du att de flesta bibliotek idag erbjuder så mycket mer än bara utlåning av böcker? På många bibliotek kan man också låna TV-spel, filmer, skivor, ljudböcker, tidningar och magasin. Helt gratis! Passa på att Njut av ett gratisnöje som dessutom är bra för miljön.

Fler miljötips